dissabte, 9 de gener del 2010

Quin fred que fa!!!

Quan m’he llevat tenia des de casa una preciosa vista del Montseny nevat i m’he dit:
- Surto a fer unes fotos.
Però m’he entretingut una mica i quan he tornat a mirar per la finestra he vist que ja hi havia una capa de núvols espessa que coronava el cim deixant la punta al descobert . I m’he tornat a dir:
- Ves-hi corrent que això va per moments!!!
I dit i fet, sense perdre un minut més he agafat el cotxe i he anat a prop de casa per caçar la millor vista, sense edificis, ni antenes, ni grues davant, però ja ha estat massa tard. El núvol ho havia envaït tot i el cel era gris i trist.
Total que ja que tenia el cotxe en marxa he anat a caçar una altra imatge que tenia pendent. Es tracta de la benzinera de Lliça d’Amunt que ha incorporat entre els seus serveis un màquina expenedora de llet fresca. Amb aquesta ja n’he vist tres, tot i que no amb una ubicació tan pròpia. I ben pensat, no està mal, mentre amb una mà omples el dipòsit de gasolina 95, amb l’altra mà pots col·locar l’ampolla al surtidor de llet fresca a 1€/l. La màquina et subministra ampolles de vidre o de plàstic i et serveis la quantitat de llet segons la quantitat de diners que hi poses.

Que hi fiques 25 cèntims? Doncs 25cl de llet. Què n’hi fiques 60? Doncs 60cl de llet, fresca i blanca. I si no vols portar monedes també pots demanar-te una Euro-key que és com la targeta moneder, es carrega amb 5€ i disposes d’un crèdit de 5l de llet per quan vulguis. Llàstima que encara no hagin pensat en posar al costat un microones per calentar-la i una altra màquina de cafè per a fer-te la barreja que més t’agradi, perquè en un dia com avui i per la carretera de Lliça la veritat és que s’hauria agraït. Pero todo se andarà!!!

4 comentaris:

  1. Osti! La llet no és que siga una cosa que m'agrade especialment, (els formatges molt), però la decoració de la màquina (no la vaca de dalt) és força bonica. La idea, brillant, però com bé dius, seria millor amb la màquina de café al costat, i poder fer-se un tallat, amb poca llet, això si. xDDD

    ResponElimina
  2. I ja si li fiques també, uns sobrets de cola-cao, per si portes al xiquet darrere, és converteix en el millor invent de la dècada.
    Alucinant.

    ResponElimina
  3. Darling, això que demanes es diu cafeteria ;-) I tu, que vius en un lloc 'civilitzat', en tens un munt per triar, jeje!
    Ara, està bé l'invent, sí.

    ResponElimina
  4. Dissortat: Aquesta llet potser t'agradaria! Se suposa que ve directament dels ramaders d'Osona.

    Lenore: El nen bebent la llet amb colacao i ensumant l'aroma de la benzina... uff!!!

    Estimada: a les cafeteries et fiquen llet de tetrabrick. Aquesta ens ve de la vaca mecànica. Nosaltres aquesta llet bona no la podem obtenir tant fàcilment com la gent de la "muntanya". Quan vinguis cap aquí no ho coneixeras. N'han posat una de vaca mecànica en ple centre, davant del mercat de Sant Carles!!!

    ResponElimina