dissabte, 8 d’octubre del 2011

Vidres trencats

Aquest curs se'ns ha prohibit aparcar dins l'escola. Per què? Doncs per decret llei de l'ajuntament. I no hi ha més explicacions. Són així d'impresentables. Ara tenim un espai en la part trassera de l'escola, totalment encadenada i encandauada, on de tant en tant se'ns en hi va algun nen a jugar a l'hora de pati i on encara hi prendran mal. Però no se li pot donar cap altre ús. Això és gestió pel ciutadà i demés bones pràctiques per part dels polítics municipals. 
A més a més, això suposa que cada dia he de sortir de casa mitja hora abans perquè la zona de l'escola és d'aquelles que són força complicades per a deixar-hi el cotxe i si no ets matinera has d'anar a petar a l'altra banda de riu en un descampat que han habilitat per aparcar cotxes.

I fins avui, malgrat tot i per allò de que no hay mal que por bien no venga, estava contenta perquè això suposa que cada matí he de passar per sobre la passarel·la del riu i es pot gaudir d'un moment màgic allà, ara aquell entorn està preciós. Però aquest matí se m'ha acabat el bon humor. En arribar al parking hi havia un cotxe de policia perquè havien trencat els vidres de 6 ó 7 cotxes, un de tant en tant. I això ja m'ha tallat el rotllo i ja no he volgut deixar el meu cotxe allà.
Però no m'he quedat tranquil·la tampoc per deixar-lo en un altre lloc, perquè cap altre lloc al carrer és garantia de res.
I sense voler pensar malament, al cap d'una estona m'he recordat que fa uns dies vam rebre un mail, totes les comunitats educatives de la zona (hi ha en una mateixa illa dues escoles de primària i dues de secundària) on s'oferia un servei de parking privat, nou per la zona.
Qui i per què han trencat els vidres dels cotxes?

5 comentaris:

  1. Doncs potser fas bé de ser malpensada...

    El pàrquing no és de l'alcalde?

    ResponElimina
  2. La propuesta de que los educadores de la zona aparquéis en sitio seguro es porque vuestros alumnos pueden cometer actos vandálicos con vuestros coches, eso siempre ha sucedido y sucederá. También hay miembros del [H]AMPA que colaboran cons sus retoños y con mucho gusto. Muchos os odian y siempre los hay de malosos con bates y tal xDDDD Yo creo que el ayuntamiento y esa empresa han llegado a algún acuerdo secreto, claro está, para asegurar la protección de vuestros vehículos.

    ¿Es un río de esos de los que sale la niebla de madrugada? Yo paso unos cuantos para llegar al trabajo, y me dicen que es tanta la niebla que pueden producir que incluso a veces no se puede ni circular. A eso sí que le llamaré yo madrugar para nada.

    Besitos

    ResponElimina
  3. Ostres... em semblaria increïble això que insinues, però a dia d'avui ja no em sorprendria res... com es pot ser tan malparit... de vegades encara crec en el gènere humà i em dic que això no pot ser, que ha estat un brètol qualsevol. Però al final... el problema és què fer. El cotxe tu l'has de deixar igual en algun lloc...

    ResponElimina
  4. Veí: Doncs de l'alcalde potser no, però d'algun amic seu, ja no n'estic tant segura...
    Dissortat: Del que si estic segura és de que en el tema no hi tnene res a veurer els actes vandàlics dels alumnes. Els pares de la nostra escola si tenen algun problema no s'estan a trencar vidres, et posen un pleit i punt. I el riu si que fa boira (http://plomablava.blogspot.com/2011/01/escampar-la-boira.html), molta boira, però també això té el seu encant.
    Xexu: Jo ja no sé què pensar! I evidentment, el cotxe s'ha de deixar al carrer.

    ResponElimina
  5. A mí me gusta el "olor" de la niebla y moverme entre ella. Seguramente como mi cerebros está siempre "emboirat".

    ResponElimina