dissabte, 21 d’abril del 2018

Los catalanes hacen cosas...

Catalans i catalanes, no em deixeu de sorprendre!
Cada dia ens superem en enginy, en solidaritat, en lluita, en creativitat, en sentit de l'humor, en tantes i tantes coses, potser també en tossuderia, que dit en possitiu seria persistència. No se la que ens tocarà tenir encara però aquí estem, sense baixar la guàrdia! 
I entre tant, com algú va dir un dia: "los catalanes hacen cosas". I fem unes coses...

Resulta que de les tristors no en farem fum, no, sinó tot el contrari: de la cagada d'"inventar-se" un poble , Sant Esteve de les Roures, nosaltres l'hem omplert de vida. I aquest poble sense coordenades geogràfiques ja té de tot el demés: ajuntament, alcalde, colla castellera, TV i ràdio, etc. I com que les pedres ens expliquen la història, doncs també les té (perquè el que no li faltarà, a partir d'ara, serà història):



No em digueu que no som fantàstics!!!
I mira, aquest post, a més a més, ha fet néixer una etiqueta més en la meva biblioteca, la de país.

7 comentaris:

  1. Sixena ha reclamat les obres d'art de Sant Esteve de les Roures.

    ResponElimina
  2. JO ho he trobat molt divertit això del poble i és que els catalans no perdem l'humor , per més que ens trepitgin...Jo vull anar a viure a Sant Esteve de les Roures, perquè també li calen bons veïns!
    Bon Sant Jordi, Laura.

    ResponElimina
  3. Podríem fer l'Associació de blocaires persistents i resistents de Sant Esteve de les Roures! A veure com queda? ABPIR... Pir, pir... una mica pirats potser sí que estem.

    ResponElimina
  4. doncs sí crec que l'humor i la imaginació ens fa ser més resilients davant les injustícies....visca Sant Esteve de les roures !

    ResponElimina
  5. Obres d'art de valor incalculable. Incalculable del tot, hahaha! Que grans que som.

    ResponElimina
  6. Aquest tarannà és el que ens ha de portar a on volen anar

    ResponElimina